Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüden yeşil elma almak

Rüyada ölüden yeşil elma almak

Rüyada ölüden yeşil elma almak zengin olunacak bir işe girileceğine, çevresindekileri kıracak hatta kaybedecek kadar büyük laflar edeceğine, maddi açıdan büyük kazanç getirecek projelere imza atılacağına, istenmeyen olayların yaşanacağına, sağlıklı ve zinde olacağına, huzurunun ve neşesinin bozulacağına, yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına inanılır.

Rüyada ölüden yeşil elma almak gördüyseniz:

  • Teminat verdiğiniz konularda ilerleme sağlamanıza yardım edecek fırsatlar ortaya çıkabilir.

Rüyada ölüden yeşil elma almak çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine, kısa süreli bir mutsuzluk ve acı yaşanacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada ölüye yeşil elma vermek bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, en büyük isteklerini yaşama kısmetine ve şansına nail olacağına, hastalığının düzeleceğine alamet eder.

Rüyada küçük yeşil elma yemek iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, işlerin yoluna gideceğine, daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına işarettir.

Rüyada birinden yeşil elma almak uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine, kendisine zarar verecek her türlü koşulu en iyi şekilde değerlendirerek yaşamını titiz bir yoldan sürdüreceğine, her daim temkinli olacağına ve hiç riske girmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil çürük elma görmek işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, ticaret sektörüne atılacağına, yenileneceğine, bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir poşet yeşil elma görmek iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, kazancının daha da artacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine, malın ve paranın bir kısmının fakir fukaraya yardım için  harcanacağına, sevilen kişiler sayesinde işte daha üst noktalara çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir sürü yeşil elma görmek çok kötü günler geçireceğine, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, kişinin utancından sosyal ortamlardan uzak duracağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil elma hediye etmek elinde bulunan işleri de çok kısa zamanda ve pek zorluk çekmeden bitireceğine, gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine, arsa veya gayrimenkul gibi değerli yatırımlar yaparak geleceğini düşünerek hareket edeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments