Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir poşet yeşil elma görmek

Rüyada bir poşet yeşil elma görmek

Rüyada bir poşet yeşil elma görmek eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına, geçim kolaylığı yaşayacağına, eline geçen fırsatların yeni yollar açması sayesinde maddi ve manevi durumunun gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, yapılan bir hatanın telafi edileceğine, uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine ve zorlukların daha kolay şekilde aşılacağına, hayatınızın neşe dolacağına, güzelleşeceğine, dayanışmanın ve düzenin artacağına, aile bireyleri arasında yaşanan kırgınlıkların ve dargınlıkların son bulacağına işaret eder.

Rüyada bir poşet yeşil elma gördüyseniz:

  • Kalıcı bir ilişki veya iş çıkabilir, bazı yeni atılımlar gerçekleştirebilirsiniz.

Rüyada bir poşet yeşil elma görmek kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, sorunlarının sona ereceğine, borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine alamet eder.

Rüyada bir poşet elma görmek ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, geçmişte yapılan hataların tekrarlanmayacağına ve ortaya çıkacak bir sağlık sorununun tedavisi için sıcak bir bölgeye seyahat edileceğine, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine inanılır.

Rüyada poşette elma görmek daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına delalet eder.

Rüyada yeşil poşet görmek maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına, geçmişte uğradığı haksızlıklardan dolayı kendisinden af dileyecek insanlara, düşmanlardan uzak, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına ve hakkaniyetli bir paylaşım içine girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil elma toplamak huzur ve kazanç getireceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, onunla mücadele etmekten çekinmeyeceğine fakat rakibinin kendisinden güçlü olması nedeni ile zorlanacağına rivayet eder.

Rüyada ağaçtan yeşil elma toplamak ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, ağız tadına kavuşacağına, çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil elma suyu içmek insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, kazancında bereketin artacağına, maddi sıkıntılardan kurtulup, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil elma satın almak maddi ve manevi açıdan sene boyunca rahatlayacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, böylece rahatsızlığından kurtulacağına, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments