Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüye yeşil elma vermek

Rüyada ölüye yeşil elma vermek

Rüyada ölüye yeşil elma vermek çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde zorluk çekmeden kavuşacağına, çalışmaları kötüleyeceğine, doğru yoldan çıkıldığı an itibariyle düşmanlarda artış görüleceğine, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, yavaş yavaş kurtuluşa kavuşacağına, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına, inancından sapacağına işarettir.

Rüyada ölüye yeşil elma vermek gördüyseniz:

  • Merak uyandıran fikirlerin eyleme dökülmesi gerekiyor.

Rüyada ölüye yeşil elma vermek rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, kurtuluşu bulacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada ölüden yeşil elma almak güvenilirliği sayesinde iş hayatında da zorluk çekmeyeceğine, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, dertlerinin dermanını, hastalıklarının da şifasını bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı yeşil elma görmek yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine yorulur.

Rüyada küçük yeşil elma yemek eşiyle bahtiyar olacağına, kalabalık bir halı saha ise kişinin çok büyük bir topluluğa konuşma yapacağına, onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil elma ağacı görmek kötü alışkanlıklardan birine tekrar başlanacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil elma soymak çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, borçlarının ödeneceğine, hasara uğrayan bir eşyanın tamir edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil tatlı elma yemek nitelik ve farklılık geleceğine, üzüntü ve endişelerinin çok kısa bir zaman sonra yerini huzur ve mutluluğa bırakacağına, hastalığın biteceğine, borçların kapanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil elma çalmak üzüntülü haberler alacağına, hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine, işlerini yoluna sokacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments