Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küçük yeşil elma yemek

Rüyada küçük yeşil elma yemek

Rüyada küçük yeşil elma yemek büyük bir hastalıktan dönüleceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına, hanenizde bereket yoksa hanenize bolluk ve bereket geleceğine, iş dünyasındaki prestijin azalacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, çok mutlu ve sevinçli olacağına, sağlığını geri kazanacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, hayatının güzelliklerle, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine, fakirleşeceğine, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına, daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına yorulmaktadır.

Rüyada küçük yeşil elma yemek gördüyseniz:

  • Yapılacak çok sayıda iş olabilir, bir iş planına ihtiyacınız olacak.

Rüyada küçük yeşil elma yemek kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına, büyük bir ortaklığa girileceğine, ortaya konulacak çalışmalar ve gerçekleştirilecek projeler sayesinde çok iyi paralar kazanılacağına rivayet eder.

Rüyada küçük yeşil elma görmek yüksek rütbe sahibi bir zat ile görüşme yapacağınıza, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına işaret eder.

Rüyada küçük elma yemek inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, gönül hoşluğuna ve esenliğe kavuşacağına işaret eder.

Rüyada yeşil elma toplayıp yemek rızkının artacağına, atılan adımların yakın zaman içinde zarar getireceğine, büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine alamet eder.

Rüyada yeşil elma koparıp yemek dünyevi işlerinde aldığı dualar neticesinde hiçbir zaman darda kalmayıp, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına, mutsuz olacağına ve sorunlu günler geçireceğine, sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, ferahlığa çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada oruçlu iken yeşil elma yemek adından söz ettirecek adımlar atacağına, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına inanılır.

Rüyada ekşi yeşil elma yemek iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, hayatından ve şansından yana razı geleceğine, önünde güzel ve başarılı günler olacağına, kısmetinin her zaman açık olacağına delalet eder.

Rüyada yeşil tatlı elma yemek maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, kendisi için hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde çok mutlu ve huzurlu bir şekilde kavuşacağına, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments