Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinden yeşil elma almak

Rüyada birinden yeşil elma almak

Rüyada birinden yeşil elma almak birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, yaşadığı üzüntülerin günden güne artacağına ve hayatında çok mutsuz olacağı bir döneme gireceğine, çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, sevinçli ve güzel bir haber alınacağına, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, rahat bir hayatı olacağına, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada birinden yeşil elma almak gördüyseniz:

  • Evde veya yakın çevrenizde olan biten şeyleri onaylamıyor olabilirsiniz.

Rüyada yeşil ekşi elma görmek fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, zor günlerden geçeceğine, kişinin daha çok kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir sürü yeşil elma görmek gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine ve el attığı her işte kendisi için hayırlı olacak şeyler ile karşılaşacağına işarettir.

Rüyada bir poşet yeşil elma görmek anne babanın üzüntü duyacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, şan şöhret kazanacağına, kendi kaderi dışında, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil kırmızı elma görmek her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, akıl vereceğine, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına, hayatın keyifli bir hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yerden yeşil elma toplamak anne baba kavgası ile uğraşılacağına, kişinin iş ve aşk hayatında karşılaşacağı olumlu gelişmelerin olacağına, daima secde ve şükür edeceğine, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına delalettir.

Rüyada yeşil elma çalmak zinaya ve yasak olana uzak duracağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine, böylece hayata yeniden sarılacağına ve eski güzel günlerine döneceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil elma görmek işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına işarettir.

Rüyada yeşil elma yemek atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine ve günaha ve ayıba karışacağına, onunla kardeşten daha yakın olacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments