Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaybolan saati görmek

Rüyada kaybolan saati görmek

Rüyada kaybolan saati görmek şansın ve kısmetin açık olacağına, her geçen gün başarıların artacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına, saygın bir hayat yaşayacağına, alınmış olan ve uzun zamandan beri ödenmeyen borçların kısa sürede ödeneceğine, atılan her adımda daha büyük zararlara girileceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kaybolan saati gördüyseniz:

  • Kendinizi tanıtmak veya göstermek için elinizden geleni yapmalısınız.

Rüyada saat kaybettiğini görmek kişinin sahip oldukları nedeni ile kendini pek çok kişiden şanslı olarak göreceğine, hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine, yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına tabir olunur.

Rüyada kaybolan saati bulmak elde edeceği zaferler ve üstün başarılarla adından söz ettirmeyi ve şöhreti yakalamayı başaracağına, esenliği bulacağına, çok daha büyük işlere gireceğine yorulur.

Rüyada kaybolmuş saat görmek rüya sahibinin neşesinin, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine, kalbini temiz tuttuğu müddetçe huzurunun bozulmayacağına, büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine yorulur.

Rüyada kaybolan saati görmek uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine işaret eder.

Rüyada yüzüğünü kaybettiğini görmek malını ve parasını kaybedeceğine ve bununla kalmayarak hayal kırıklığı yaşayarak mutsuz olacağına, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına alamet eder.

Rüyada kumarda kaybettiğini görmek arkadaşlarını ve dostlarını da iş yaptığı camiadan seçeceğine, büyük bir yükten kurtulacağına, özellikle başkalarının gözünde güzel olmak ve değerli bulunmak için çaba harcanacağına tabir olunur.

Rüyada buzda paten kaymak girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, bu zarar yüzünden alınan borcun uzun bir süre boyunca ödenemeyeceğine, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına işarettir.

Rüyada kaymaklı ekmek yemek maddi zararın büyük olacağına, bir sebeple arkadaşları ile konu ile ilgili olarak tartışacağına, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments