Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinden hediye saat almak

Rüyada birinden hediye saat almak

Rüyada birinden hediye saat almak çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına, kalabalık bir fotoğrafta kendisini görüyorsa sevdiği insanlardan bazıları ile ayrı düşeceğine, kendisine tehlike oluşturacak her durumun farkına varacağına, yapılan ortaklıkların bozulacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine, sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına, güç, kudret ve iman sahip olacağına işaret eder.

Rüyada birinden hediye saat almak gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi veya ilişkilerinizi ilgilendiren konularda esnek olabilirseniz kazanacaksınız.

Rüyada altın saat hediye etmek aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, yüklü miktarda para kazanacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine inanılır.

Rüyada beyaz kol saati hediye almak hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz saat hediye almak her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine, önüne çıkan engelleri kolayca aşmasını bileceğine bu sayede gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, elinin bolluk göreceğine, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına işaret eder.

Rüyada altın kol saati hediye almak kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, işyerinde ve hanede bolluk ve bereketin hâkim olacağına, bunun şans olacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinden saat hediye almak yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine inanılır.

Rüyada birine kol saati hediye ettiğini görmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına, statü atlayacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına rivayet eder.

Rüyada kol saati hediye edildiğini görmek mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada saat hediye etmek hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına, hayırlı ve güzel olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments