Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüden kibrit almak

Rüyada ölüden kibrit almak

Rüyada ölüden kibrit almak büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine bu sebeple de faturaların birikmesine ve ödenemez olacağına, kazancını iki kat arttıracağına, çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine, sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, bu sayede sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, yolunun hep açık olacağına tabir olunur.

Rüyada ölüden kibrit almak gördüyseniz:

  • Kaçınılması zor değişiklikler söz konusu olabilir.

Rüyada ölüden kibrit almak aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, işlerinin aksayacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, sevilen bir kişiye yardım edileceğine delalet eder.

Rüyada kibrit yaktığını görmek giderek daha da moralsiz ve isteksiz bir hale gelmesinden dolayı iş yaşamında da büyük sorunlar yaşayacağına, zarar edeceği bir durumdayken sorunun ortadan kalkacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kibrit kutusu almak sağlığının geri geleceğine, planların sarkacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kibrit çakmak yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine ve oturduğu makamın da sarsılmayacağına yorulur.

Rüyada kibrit görmek bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına, sıkıntılı bir işe girileceğine, sorunların sürekli artacağına, dirliğin bozulabileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yanan kibrit görmek kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, kişinin alım gücünün yükseleceğine tabir olunur.

Rüyada birinden kibrit almak büyük zarar verecek kişilerle muhatap olacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine tabir olunur.

Rüyada kibritle ateş yakmak aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, eşler arasına kara kedi gireceğine, büyük bir projenin başına geçileceğine, aynı karşılığı alamayacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments