Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kibritle ateş yakmak

Rüyada kibritle ateş yakmak

Rüyada kibritle ateş yakmak kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, sabit geliri olacağına, geçiminin kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, büyük adımlar atacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok zor günler geçireceğine, aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına delalettir.

Rüyada kibritle ateş yakmak gördüyseniz:

  • Kurtarılması zor bir hal almadan bir ilişkinizi canlandırmalı veya beslemelisiniz.

Rüyada kibritle ateş yakmak aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, zor zamanlar geçirileceğine, kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada kibritle sigara yakmak işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına delalettir.

Rüyada kibritle mum yakmak bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, büyük üzüntüler olacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine, doğru yatırımlar yapacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada kibrit istemek kendisini üzen şeylerin sona ereceğine ve mutlu olacağına, rakiplerini gerisinde bırakacağına, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinden kibrit almak rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine inanılır.

Rüyada kibrit yaktığını görmek kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine, iş konusunda kısmetin açılacağına ve üzüntü duyulan bir durumdan ötürü yaşanan tartışmaların biteceğine, çok eğlenceli günlerin yakın bir zamanda rüya sahibinin farklı, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına delalet etmektedir.

Rüyada kutu kibrit görmek çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, iş konusunda  destek olunan bir kişiden ihanet görüleceğine işaret eder.

Rüyada kibrit yakmaya çalışmak faturalarının rahatlıkla ödeneceğine, yaşanan maddi sorunların elbirliği ile çözüleceğine, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments