Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kibrit yaktığını görmek

Rüyada kibrit yaktığını görmek

Rüyada kibrit yaktığını görmek hasta ve üzgün olacağına, mal varlığında kayıplar yaşayacağına ve para kaybedeceğine, evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine,  yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, hayatında olumlu değişiklikler olacağına delalet eder.

Rüyada kibrit yaktığını gördüyseniz:

  • Dikkatli olmazsanız herşeyi yeniden eski haline getirebilmeniz uzun süre uğraşmanızı gerektirebilir.

Rüyada kibritle sigara yakmak yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, bazı ortaklıklar kuracağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine, başarı üstüne başarı kazanacağına alamet eder.

Rüyada kibritle ateş yakmak işlerin devam edeceğine, çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına ve neredeyse her gününün kavga ve dövüşle geçeceğine, eğlenceli günler geçirileceğine, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına rivayet eder.

Rüyada kibrit kutusu almak uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, evdeki bu huzurlu ortamın rüya sahibinin meslek hayatında da başarılı olmasına vesile olacağına yorulur.

Rüyada yanmış kibrit görmek her geçen gün sorunların artacağına, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, ne yöne gideceğine karar veremeyen rüya sahibinin bir seçim yapmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kibrit yakmaya çalışmak onlardan taraf hayır göreceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, sevdiği insanların olacağına işarettir.

Rüyada kibrit söndürmek sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine, sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına ve bu sayede kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kibrit çakmak elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kutu kibrit görmek uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına, iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments