Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yarasa tarafından ısırılmak

Rüyada yarasa tarafından ısırılmak

Rüyada yarasa tarafından ısırılmak hayallerinin, isteklerinin, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, alınmış olan ve uzun zamandan beri ödenmeyen borçların kısa sürede ödeneceğine, elindeki imkanların artacağına, sorunların kısa sürede aşılacağına, maddi ve manevi olarak çok hayırlı ve mutlu olunacak bir duruma gelineceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, kazancının çok daha fazla olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yarasa tarafından ısırılmak gördüyseniz:

  • Ne yaptığının farkında olmayan kişileri affetmeniz gerekebilir.

Rüyada yarasa tarafından ısırılmak rüya sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına, maddi sorumluluklarının artacağına yorulmaktadır.

Rüyada yarasa ısırması görmek eline büyük fırsatlar geçeceğine, çok büyük borçlar alacağına, kendisi için isabetli adımlar atacağına tabir olunur.

Rüyada yavru yarasa görmek bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına, büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına, şansının artacağına delalettir.

Rüyada kahverengi yarasa görmek sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, işindeki verimliliğin artmasına yardımcı olacağına, hane içindeki huzurunun bozulacağına delalettir.

Rüyada uçan yarasalar görmek mali olarak çok güçlü hale geleceğine, malını ve parasını sağlama alacağına, sevdiklerini de koruyacağına, uzun zamandan sonra daha büyük sıkıntılar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada pişmiş yarasa görmek planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, daha iyi yaşantıya ve geçime kavuşacağına, düşmanlarınızdan herhangi birinin kötü haberini alacağınıza rivayet etmektedir.

Rüyada fare ve yarasa görmek iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, maddi anlamda zorluk çekmeyeceğine, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada eve yarasa girdiğini görmek anne babayla ters düşüleceğine, hasret gidereceğine, en küçük sorunda parlayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments