Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kokmuş balık yemek

Rüyada kokmuş balık yemek

Rüyada kokmuş balık yemek onunla sahici dostluğun farkına ve tadına varacağına, içinin ve kafasının da rahat edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, devletle ilgili bazı sıkıntılar çıkacağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, kişinin kaymağını toplayıp, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına delalettir.

Rüyada kokmuş balık yemek gördüyseniz:

  • Hayat size bazı zevkli sürprizler hazırlıyor.

Rüyada kokmuş balık yemek yaşamına renk geleceğine, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve zor bir eğitim hayatının kolay bir şekilde aşılacağına, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına ve hayatının en mutlu günlerini geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölü ve kokmuş balık görmek endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, işlerini kısa zamanda büyüteceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, rüya sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine delalettir.

Rüyada kokmuş et yemek çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına, kabuslarla dolu geceler geçireceğine, beklenmedik bir sebep yüzünden akrabalarla tartışma yaşanacağı tabir olunur.

Rüyada kokmuş yemek görmek sakin, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına, eşler arasındaki sorunların çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kokmuş yumurta görmek yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına, aile hayatı içinde çok büyük tartışmaların ve sorunların yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada kok kömürü görmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, hayal ettiklerini yaşama şansı vereceğine delalettir.

Rüyada koklayarak öpmek büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine işarettir.

Rüyada kokmuş tavuk görmek küçük ise kazancınızın daha az olacağına, sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments