Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü ve kefen görmek

Rüyada ölü ve kefen görmek

Rüyada ölü ve kefen görmek bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, evli bir bayan için de eşinden gördüğü ilgide azalma olacağına, yüklü bir miktar borç verileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, herhangi bir sorun yaşamayacağına ve uzun yıllar boyunca huzur ve mutluluk için bir hayat süreceğine rivayet eder.

Rüyada ölü ve kefen gördüyseniz:

  • Sabırlı olmanız istediğiniz konuların sonuçlanmasını veya ilerleme sağlamanızı sağlayabilir.

Rüyada ölüp kefen giymek ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, zarar edilen bir işte hayırlı adımlar atılması sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına işaret eder.

Rüyada ölüyü kefenlenmiş görmek elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, elinin kolunun bağlanacağına, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına delalet eder.

Rüyada ölüyü kefenle görmek beklenen işlerin bir an önce gerçek olacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve hayatının geri kalanında şansının ve bahtının açık olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kefenli ölüler görmek bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, mutluluğun günden güne daha da artacağına inanılır.

Rüyada ölüyü kefene sarmak şansının artacağına, rahatının yerine geleceğine, hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine işarettir.

Rüyada ölüyü kefenli görmek kendisine kötülük gelmemesi için o kişinin gözetimi altında bulunacağına, karşılaştığı güçlükler ne olursa olsun kişinin asla yenilmeyeceğine, üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına ve kendisini seven kimseleri üzeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölüden kefen almak böylece daha büyük adımlar atılacağına, işlerin yoluna gireceğine, hasta ise bakacağına, ne yöne gideceğine yorulur.

Rüyada ölüye kefen giydirmek mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, tatsızlıkların sona ereceğine, eve huzur dolacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments