Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüyü kefenle görmek

Rüyada ölüyü kefenle görmek

Rüyada ölüyü kefenle görmek keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, dertlerin ve sıkıntıların çözüm bulacağına, kendisini iyi hissetmesine vesile olacak çarelere ve çözümlere kavuşacağına, maddi durumunun düzeleceğine, işlerinin ters gideceğine, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölüyü kefenle gördüyseniz:

  • Bazı konuların gelişimi veya ilerlemesi konuyu ilgilendiren herkesin görüşlerine bağlı olabilir.

Rüyada ölüyü kefenlerken görmek daha iyi mağazalardan giyineceğine, bol kazanç elde edileceğine, işlerinin açılıp kazancının artacağına işaret eder.

Rüyada ölü birini kefenli görmek art niyetli kişilere uyacağına, ayıplı yolara sapacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine ve hayırlı bir evlilik yapacağına, hiçbir eksiğinin olmayacağına alamet eder.

Rüyada ölünün kefenini görmek eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine, kısa süreli hastalık yaşamasına, iyi niyetli görünen kişilerin ilişkinize müdahale etmeye çalışarak aranızı açmaya çalışacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölüye kefen giydirmek eğer bu durum başarılı olursa rüya sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına, ailenin dağılmasına veya ciddi hasar görmesine, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine işaret eder.

Rüyada ölüyü kefende görmek kazancının her kuruşunun karşılığını alın teri ile vereceğine, sevinç ve mutluluğa, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada ölü birini kefenle görmek mutlu zamanlar geçireceğine, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, yaptığı kötülüklerin cezasını çekmesi için elinden gelen herşeyi yapacağına, kimseyle konuşmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölüyü kefenle görmek neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, bütçesinin daralacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına delalettir.

Rüyada ölü birini kefende görmek yaşam kalitesinin ve sahip olduğu imkânların artacağına, yaşama isteğine yeniden kavuşacağına, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına ve çıkarılan dedikoduların ve söylenen yalanların sonunun getirileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments