Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kefenli ölüler görmek

Rüyada kefenli ölüler görmek

Rüyada kefenli ölüler görmek aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, böyle bir durumda da yapmak istediği işlerden zarar edeceğine, en tepkedeki kimse olacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine, sıkıntılarınızın bir müddet daha devam edeceğine, buna rağmen sağlam bir yapıya sahip olduğu için işyerinin herhangi bir sorun yaşamayacağına, endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, hastalıkların son bulacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine rivayet eder.

Rüyada kefenli ölüler gördüyseniz:

  • Sorumluluk almaktan kaçınmamanız ilerleme sağlamak istediğiniz kon uların önünü açabilir.

Rüyada ölüye kefen giydirmek borcu olan kişiler için kolayca borcunu ödeyebileceğine, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına, moralinin yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada ölüden kefen almak elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, yorucu ve yıpratıcı bir dönemin sona ermesi ile büyük bir rahatlığa ve huzura kavuşulacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine yorulur.

Rüyada ölüyü kefensiz görmek kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine ve çok büyük umutlar ile girdiği bir işten büyük zararla çıkacağına, işlerinde bir aksama yaşayacağına, atacağı her adımı önceden düşüneceğine ve ailesini utandırmadan yaşayacağına delalet eder.

Rüyada ölü kefenlendiğini görmek rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, ne hastalığın, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölüyü kefene sarmak lüks içinde olacağına, hiçbir şeyin içinde ukde olarak kalmayacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına yorulur.

Rüyada ölüyü kefenlerken görmek arkadaş ve dostlardan mühim bir yardım alınacağına, makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, küçük ayrıntıların dahi gelecekte önemli durumlara neden olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölüyü kefenlenmiş görmek hikmetli ve asil insanlardan olacağına, insanlara yol göstereceğine, el attığı her işten zararla çıkacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölünün kefenlendiğini görmek zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, çekilen zahmetin çoğalacağına, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, rüyayı gören kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments