Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüyü kefenli görmek

Rüyada ölüyü kefenli görmek

Rüyada ölüyü kefenli görmek kazancının eksilmeyeceğine ve sürekli artacağına, elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, geçim sıkıntısının sona ereceğine, daha önce denemediği ve bilmediği tatları tadacağına, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine bakarak, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, küs arkadaşların barışacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölüyü kefenli gördüyseniz:

  • İstemeden sarf ettiğiniz sözler nedeniyle çevrenizdeki insanların tepkilerini üzerinize çekebilirsiniz.

Rüyada ölü kefenlenirken görmek nasiplerini alacağına, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, kısa sürecek bir üzüntü sonrasında refaha ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölü birini kefenle görmek yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, ruhlarına mevlit okutacağına, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, yeni ve önemli kimseler ile tanışacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölüyü kefenle görmek çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, stres ve sıkıntı yaratan durumların yakın zaman içinde uzaklaştırılacağına, malını ve canını riske edeceğine, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölü birini kefende görmek pek çok hayal kırıklığı yaşayacağına, kişinin hayatından yana hayır bulacağına, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine inanılır.

Rüyada ölü birini kefenli görmek tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, yapılan ek işler sayesinde kısa sürede borçlardan kurtulacak olan rüya sahibinin geleceğini düşünerek yatırımlar yapacağına, hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, maddi anlamda rahatının daimi olacağına işaret eder.

Rüyada ölüyü kefensiz görmek huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine, sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine yorulur.

Rüyada ölü kefeni görmek işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına, hak yolunu tutacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölüyü kefene sarılı görmek dargın kişilerin kısa süre içinde barışacağına, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok zor günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments