Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah kedi görmek

Rüyada siyah kedi görmek

Rüyada siyah kedi görmek rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına, sıkıntıların azalacağına, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine, çok huzurlu ve mutlu olması için elinden gelen herşeyin en iyisini gerçekleştireceğine, bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına aynı zamanda da kendisine başarı, mutluluk, huzur ve kazanç getireceğine, çok zor bir duruma düşeceğine, işlerinin yoluna girmesi ve aile saadetinin yerinde olması sayesinde huzur bulacağına, kişinin hedeflerine yakınlaşmak için girişimde bulunacağına, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına işarettir.

Rüyada siyah kedi gördüyseniz:

  • İşinizde sizin için önemli olabilecek bir konumda olan kişilerle tartışırken dikkatli olmanız gerekmektedir.

Rüyada sarı ve siyah kedi görmek ilerleyeceğine, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine, acılarını dindireceğine, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına işarettir.

Rüyada siyah kedinin eve girdiğini görmek mutlu olacağına ve güleceğine, işlerinin her geçen gün düzeleceğine ve sorunlarının çok çabuk bir şekilde çözüme kavuşacağına, yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına ve yolculuktan döndükten sonra iş hayatına farklı boyuttan bakacağına ve bu sayede neredeyse kimsenin aklına gelmeyecek çalışmalar gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada siyah kedi dövmek ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına, başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine delalet eder.

Rüyada iki siyah kedi görmek bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, çok başarılı olacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah kediler görmek eşlerin muhabbetinin artacağına, yol yordam öğretileceğine ve bazı konular hakkında bilinen şeylerin anlatılarak tecrübe sahibi olması sağlanacağına, işlerinin de hal yoluna gireceğine alamet eder.

Rüyada siyah van kedisi görmek menfaat ve çıkar için bataklıklara gireceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına tabir olunur.

Rüyada siyah bir kedi görmek yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, kısmetlerinin bol olacağına, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine tabir olunur.

Rüyada siyah kediden korkmak bir birlikteliğin sona ereceğine, borçları olanların maddi olarak ellerinin genişleyeceği ve tüm para sıkıntılarının sona ereceğine, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, bu hayata uyum sağlandıktan sonra her konuda çok iyi noktalara gelineceğine, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments