Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah kediyi öldürmek

Rüyada siyah kediyi öldürmek

Rüyada siyah kediyi öldürmek yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerin her zaman yardımlarını alacağına, çok sevilen bir kişinin yaptığı bir hatanın hoşgörü ile karşılanacağına, hayatının kolaylaşacağına, ticaretinin hızlanacağına, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına ve bundan sonra yüzünün hep güleceğine, dertlerin biteceğine, sorunların aşılacağına, sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine yorulur.

Rüyada siyah kediyi öldürmek gördüyseniz:

  • O sizin kendisine karşı dürüst olmadığınızı düşünüp birtakım endişelere kapılıyor.

Rüyada siyah kedi öldürmek iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının sona ereceğine, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına işaret eder.

Rüyada siyah kediyi öldürmek askerlik ya da iş yolculuğu yüzünden hasret çekeceğine, yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına alamet eder.

Rüyada siyah kedinin tırmaladığını görmek çok şaşırıp büyük bir mutluluk yaşayacağına, sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde çok güzel günler göreceğine inanılır.

Rüyada evinde siyah kedi görmek iş ve aile hayatında saygınlık kazanacağına, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, rüyayı gören kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, çok büyük destek vereceğine işarettir.

Rüyada siyah kedinin eve girdiğini görmek etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada siyah kedi yavrusu görmek başkasının sigarasını yakmak ise, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, başarılarının artacağına inanılır.

Rüyada siyah kediyi kovalamak manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine, karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına ve maddi açıdan büyük bir yükün altına girileceğine, hayatının afiyette geçeceğine yorulur.

Rüyada siyah kedi görmek işlerinin açılacağına, bahtının güzelleşeceğine, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments