Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah kediden korkmak

Rüyada siyah kediden korkmak

Rüyada siyah kediden korkmak günlerinin güzelleşeceğine, uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine, önemli atılımlar yapacağına, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına, yanlış işler yapacağına ve günahkâr kimse haline geleceğine, kırgınlıkların sona ereceğine, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına, bütçesinin genişleyeceğine, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına inanılır.

Rüyada siyah kediden korkmak gördüyseniz:

  • Karşınıza hangi imkan çıkarsa çıksın ilk belirlediğiniz hedeften caymamanız gerekiyor.

Rüyada siyah kediden korkmak başarılı bazı çalışmaların ardından çok istediği ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, yeni bir birlikteliğe başlanacağına, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına delalet eder.

Rüyada beyaz kediden korkmak dini bir vazifeden sorumlu tutulduğuna, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına, bazen fakirlik görüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yavru kediden korkmak çok mutlu günler geçireceğine, sağlık sorunu yaşayan bir akrabasının durumunun düzelmesi için elinden gelen her şeyi yapacağına, akraba ilişkilerinin her zaman samimi ve sıkı olacağına rivayet eder.

Rüyada kedi yavrusundan korkmak hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine ve ferahlığa çıkacağına, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına işarettir.

Rüyada kara kediden korkmak manevi olarak kalbin Allah aşkı ile dolacağına, bunlar yetmezmiş gibi bir de sağlık sorunlarının başgöstereceğine, işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kediden korkmak kişinin gönül hoşluğuna kavuşacağına, hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine, üzeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kedi görüp korkmak hem dünya hayatında hem de ahiret hayatında yüksek mevkilere erişmek ve ulu kişilerden olmak adına savaşacağına, hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceği gibi her şeyin en çoğuna ve en kalitelisine sahip olacağına, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına alamet eder.

Rüyada kedilerden korkmak kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments