Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah beyaz renkli kedi görmek

Rüyada siyah beyaz renkli kedi görmek

Rüyada siyah beyaz renkli kedi görmek kendisini üzen şeylerin sona ereceğine ve mutlu olacağına, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine, iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine, ele güne muhtaç hallere geleceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine işarettir.

Rüyada siyah beyaz renkli kedi gördüyseniz:

  • Size söylenenleri dinlemekle birlikte, aslen kendi araştırmalarınızı kendinizin yapmasında da fayda var.

Rüyada siyah beyaz renkli kedi görmek ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine, çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına alamet eder.

Rüyada siyah renkli kedi görmek yeni bir hayata adım atılacağına, maddi durumunun gün geçtikçe düzelip hayırlı bir kısmetle yuva kuracağına, işinin gücünün rast gideceğine ve kazancının da mutluluğunun da artacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz renk kedi görmek herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına, bir sebeple bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına inanılır.

Rüyada beyaz renkli kedi görmek kendisini üzen durumlardan uzak kalıp, hayatın iyi yanlarına bakmaya çalışarak, daha pozitif biri olacağına, refah içinde olacağına, manevi olarak çok rahat edileceğine işaret eder.

Rüyada beyaz renkli mavi gözlü kedi görmek işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, edilen duaların kabul olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz renkte kedi görmek kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine, yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına delalet eder.

Rüyada siyah ve beyaz renk görmek gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine, işlerin hiç olmadığı kadar kötü olacağına, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına işarettir.

Rüyada siyah beyaz renkler görmek işinde büyük başarılar alacağına, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine, plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, bu sayede de elinin bollaşacağına, herkesin yardımına koşan rüya sahibinin başı sıkıştığında çevresinde pek çok insan göreceği için mutluluk duyacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments