Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada civciv ölüsü görmek

Rüyada civciv ölüsü görmek

Rüyada civciv ölüsü görmek hane içinde bu durumun büyük bir sevinçle karşılanacağına, parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına, bu sayede tüm kederinin, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine, hak yoluna döneceğine, doğruluğu bulacağına, çok ünlü bir kişi olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, yanlış adımlar atacağına, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine, başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına rivayet eder.

Rüyada civciv ölüsü gördüyseniz:

  • Akla yatkın olmayan işler peşinde koşan ya da ilkesel olarak size ters konularda onayınızı bekleyen kişilere direnç gösterebilirsiniz.

Rüyada civciv ölüsü görmek yeni girişimlerde bulunacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine, bekar ise karşısına çıkacak bir kısmete kalbini kaptıracağına, orta yolu bulmak ve uzlaşmayı sağlamak için gayret göstereceğine işarettir.

Rüyada ölü civciv görmek işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına, çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, çocuk sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölü sarı civciv görmek maddi olarak güç kazanacağına, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine, kötü haberler alacağına tabir olunur.

Rüyada elinde civciv görmek içinin ve kafasının rahatlayacağına, rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, hem de yeni mülkler satın alacağına, zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına yorulmaktadır.

Rüyada civciv yuvası görmek atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine, şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına, sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada civcivleri görmek çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine ve bu durumdan ötürü çok büyük başarılar elde edeceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşacağına, aile hayatının bozulacağına, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine yorulur.

Rüyada kümeste civciv görmek sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine ve aşılan engellerin ardından çok beğenilen ve sevilen bir projenin sahibi olunacağına, mal edineceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına yorulur.

Rüyada civciv yiyen kedi görmek sorumlulukların azalacağına, çevresinde yaşanan ve kendisinin o ana kadar farkında olmadığı bir takım şeylerin ayyuka çıkacağına, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments