Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ördekler görmek

Rüyada ördekler görmek

Rüyada ördekler görmek iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine, kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine, refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, anne ve babanın kalbinin kırılacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, malından ve parasından olacağına, kendisini ferahlamış hissedeceğine, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada ördekler gördüyseniz:

  • Duygusal konular sizi yavaşlatabilir veya engelleyebilir.

Rüyada ördek hediye almak iş hayatında gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, elindeki imkânları kullanarak girdiği bir işte çok sıkıntı çekeceğine, mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına yorulur.

Rüyada ördek görmek şiddete maruz kalarak veya ağır sözler işiterek çok mutsuz olacağına, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada ördek yemek zor durumlardan çabucak sıyrılacağına, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine işarettir.

Rüyada ördek kafası görmek başına gelecek bir kötülüğü fark ederek, ona göre davranacağına, kişinin hak etmediği durumlara düşeceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz ördek sevmek rüya sahibinin de yüzünün güleceğine, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına, bazen istemediği şeyler yapacağına inanılır.

Rüyada uçan ördek yakalamak işte başarılı adımlar atılacağına, ele geçen parayla kendine ticarethane açacağına, daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine işarettir.

Rüyada göl ve ördek görmek alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, işlerin yoluna gireceğine, kendine değer vermeye, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına, çok fazla zarara sebep olmayacağına, bu sayede kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine işaret eder.

Rüyada suda ördek görmek sıkıntılarından ve sorunların kurtulacağına, gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine ve rahatının kaçacağına, zor zamanlar yaşanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments