Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ördek yakalamak

Rüyada ördek yakalamak

Rüyada ördek yakalamak ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, üzüleceğine, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına ve maddi ve manevi olarak çok sıkıntıya düşeceğine, girdiği işlerde çok yeni fikirler ortaya koyarak her zaman daha iyi olmaya çalışacağına, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına işaret eder.

Rüyada ördek yakalamak gördüyseniz:

  • Yanlış nedenlerle imajınızı güçlendirmeniz durumunda, otorite konumundaki kişilerle veya resmi kurum ya da kuruluşlarla ilişkilerinizde çıkmazlar oluşabilir.

Rüyada canlı ördek yakalamak dünya malına doymak bilmeyeceğine, güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına işarettir.

Rüyada yabani ördek yakalamak kazalardan ve belalardan korunacağına, yükseleceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla boğuşulacak bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ördek yavrusu yakalamak çok büyük hayır duaları alacağına, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, cevabın olumlu olması halinde çok istenen bir işe girileceğine eğer cevap olumsuz olursa yeni bir çalışmaya başlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil ördek yakalamak nasip ve kısmetin yanlış yolda arandığına, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine, kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, prestij kaybı yaşanacağına işaret eder.

Rüyada yavru ördek yakalamak sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, uzun bir zamandan beri iş ile ilgili yapılmaya çalışılan iş anlaşmalarının Allah’ın izni ile yapılacağına, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada yaban ördeği yakalamak çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, hep yerinde sayacağına, haneye bolluk ve bereket geleceğine, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada ördek yakalamak dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına, pişman olacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, şansının açılacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine delalet eder.

Rüyada yeşil başlı ördek yakalamak kısmetlerinin de bahtının da açık olacağına, kendini çaresiz, yapayalnız ve kötü hissedeceğine, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments