Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ördek ölüsü görmek

Rüyada ördek ölüsü görmek

Rüyada ördek ölüsü görmek yavaş yavaş kurtuluşa kavuşacağına, maddi ve manevi durumlarının günden güne daha kötü bir hal alacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, aydınlık bir döneme girileceğine, ilerleyemeyeceğine, hep yerinde sayacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, alım gücünü yitireceğine, yeni arkadaşlıklar kuracağına, yeni mekânlara gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ördek ölüsü gördüyseniz:

  • Çevrenizdekilere zor gelen problemler size göre cazip gelebilir.

Rüyada ölü ördek yavrusu görmek ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına ve hayırlı günler görüleceğine delalettir.

Rüyada ördek ölüsü görmek mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, bol dua edeceğine, eğitim hayatında ilerleme kaydedileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölü ördek görmek kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, isteklerinin yerine geleceğine, istediği ve hayal ettiği şeylere ulaşmak için gösterdiği çabanın gün geçtikçe boşa çıkacağına alamet eder.

Rüyada yabani ördek görmek çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, yenileneceğine, uzun ve endişeli bir dönemden sonra çok zarar görülen durumları ortadan kaldırmak için ortaklık kurulacağına tabir olunur.

Rüyada kaz ördek tavuk görmek alınan kararlar sayesinde çok büyük zarara uğramaktan ve kötü durumlara düşmekten kurtulacağına, amacına nail olacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada kızarmış ördek görmek başarılarının sürekli olacağına, Allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına, yüzünden gülücüklerin, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına tabir olunur.

Rüyada ördek ve yumurtasını görmek ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, bu sorunların eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına, iyi yürekli, kendisine güvenilebilecek dosta delalettir.

Rüyada beyaz yavru ördek görmek dünü arkada bırakarak, yarınlara bakacağına, çaresizliğinin büyüyeceğine, zahmetinin çoğalacağına, arka arkaya pek çok iş teklifi geleceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments