Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada timsah ve kurbağa görmek

Rüyada timsah ve kurbağa görmek

Rüyada timsah ve kurbağa görmek uzun zamandan beri gerçekleştirmeyi beklediği bir projeyi yakın bir zaman içinde gerçekleştireceğine, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine, büyük aşamalar kaydedeceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, gururlu bir hayat süreceğine, bereketli yağmurlara, sorunlarından kurtulması için yardımcı olacağına rivayet eder.

Rüyada timsah ve kurbağa gördüyseniz:

  • Uzaktan gelen biriyle tanışacaksınız.

Rüyada timsah ve kurbağa görmek zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, insanları daha olumsuz hallere düşüreceğine, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına rivayet eder.

Rüyada mavi kurbağa görmek bazı radikal kararlar alınacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine, zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine delalet eder.

Rüyada hamile kurbağa görmek daha müreffeh zamanlar geçirileceğine, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine, kısa süre içinde işlerinin açılacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine işarettir.

Rüyada kurbağa sesi duymak sohbetinin bozulacağına, bir sebeple rüya sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, çok büyük üzüntü yaşayacağına, geçimini daha rahat sağlayacağına alamet eder.

Rüyada su ve kurbağa görmek sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, endişe ettiği konularda zarar edeceğine, sahip oldukları sayesinde herkesin kendisine imrenerek ve özenerek bakacağına inanılır.

Rüyada kurbağa öldürmek büyük başarılar kazanıp kendisini ispat etme şansı bulacağına, pek çok kişinin hayatını kurtaracağına, hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada su kurbağası görmek zahmeti işlerin kolaylaşacağına, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, acısı olan ya da borcundan dolayı sıkıntı çeken bir kimseye yardım ederek büyük bir sevap işleyeceğine tabir olunur.

Rüyada küçük kurbağa görmek cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına borçlarının giderek artacağına ve rüyayı gören kişinin, bu sorunlardan kurtulmak için çok büyük çaba göstereceğine, rüya sahibinin gönlünün feraha ereceğine, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments