Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocaman bir kurbağa görmek

Rüyada kocaman bir kurbağa görmek

Rüyada kocaman bir kurbağa görmek kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, korkularının ve kuruntularının biteceğine, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, ev içinde yaşayacağı bazı sorunlar nedeni ile zor günler geçireceğine, endişelerin ve dertlerin biteceğine, zenginliğin kapılarının açılacağına, zor günlerin sona ereceğine, kötü günlerini arkasında bırakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kocaman bir kurbağa gördüyseniz:

  • Yeterli bilgi veya desteği yoksa size anlatılanlara inanmamanızda fayda var.

Rüyada kocaman bir kurbağa görmek darlık içine düşeceğine, kendisine zarar verecek her türlü koşulu en iyi şekilde değerlendirerek yaşamını titiz bir yoldan sürdüreceğine, uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine delalet eder.

Rüyada kocaman kurbağa görmek yönetici olacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine, elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine ve bu konuda başarılı bir iş çıkartarak etrafındaki insanların takdirlerini üzerine toplayacağına, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına delalet eder.

Rüyada kurbağa yavrusu görmek derde ve kedere düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, atacağı her adımla daha güzel ve daha mutlu günler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada çok kurbağa görmek hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına ve düşmanların bu durumdan yararlanmak için atağa geçeceğine, değişik, eğlenceli ortamlara gireceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, gücünün, kudretinin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada evde büyük kurbağa görmek devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına rivayet eder.

Rüyada kurbağa bacağı yemek kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, topluluk içinde küçük düşmeye ve utanmaya, günahlarının affedileceğine, hak yemeden, dürüst bir şekilde yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada temiz suda kurbağa görmek gözünün yaşını sileceğine, tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına ve bu sayede aslında her insanın hakkı olan ama sadece kısmetli olanların sahip olacağı en güzel şeyleri elde edeceğine, sevdiğinin durumunun iyi olduğuna delalettir.

Rüyada ev içinde kurbağa görmek artık hayatının bir düzene gireceğine, zafer elde edeceğine, rakiplerine karşı fark atacağına, dertlerin günden güne artacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments