Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü kimseyi öpmek

Rüyada ölü kimseyi öpmek

Rüyada ölü kimseyi öpmek kusurların ve günahların telafi edileceğine, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına, parasının her zaman bereketli olacağına, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, yapılacak olan işlerden çok kazanç geleceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, elinin darlık görmeyeceğine ve aldığı hayır duaları nedeniyle kazalardan uzak yaşayacağına işarettir.

Rüyada ölü kimseyi öpmek gördüyseniz:

  • Yapacağınız araştırmalar, katılacağınız konferanslar veya tecrübeli kişilere soracağınız sorular sonrasında değerli bilgiler edinebilirsiniz.

Rüyada ölü kimsenin elini öpmek atılan adımlar sayesinde işlerin büyük kazançlar sağlayacağına, yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına, sağlığına veya güzel ahlaka kavuşacağına yorulur.

Rüyada ölü kimseyi öpmek toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, rüya sahibinin gözyaşı dökeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına yorulur.

Rüyada ölen kimsenin elini öpmek çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, bu haber sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, çok zarar göreceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, endişelerin son bulacağına işarettir.

Rüyada ölmüş kimseyi öpmek çok büyük üzüntü yaşayacağına, çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, Ummadığınız yerlerden maddi ve manevi destek görmeye rivayet etmektedir.

Rüyada ölen bir kimseyi öpmek ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, rüya sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, her iki tarafında konuyu kapatmaya yanaşmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş kimsenin elini öpmek özlediği birisi varsa eğer yakın bir zamana içinde kavuşacağına, iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine ve hayırlı bir evlilik yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir kimseyi ölü görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerini yoluna sokacağına, sorunlarını gidereceğine, hayallerin gerçekleşeceğine, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, çok büyük bir mutluluğa ereceğine delalet eder.

Rüyada ölü kimseyi diri görmek rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine, uzun bir zamandan beri içinde bulunduğu üzüntülerden yakında kurtulacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments