Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü kimsenin elini öpmek

Rüyada ölü kimsenin elini öpmek

Rüyada ölü kimsenin elini öpmek uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine, aile hayatında çok güzel bir birlikteliğe yelken açılacağına, Allah’tan istediği her şeye kavuşacağına, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, gönül kapılarının açılacağına, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına ve bu durumdan pişman olmasına rağmen işleri yoluna sokmak istediği için devam edeceğine delalettir.

Rüyada ölü kimsenin elini öpmek gördüyseniz:

  • Duygusal konuları başka bir tarafta tutmak isteyebilirsiniz.

Rüyada ölü kimsenin elini öpmek zor zamanlar yaşayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, yardıma muhtaç olan insanlara yardımcı olduğuna, elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına tabir olunur.

Rüyada ölen kimsenin elini öpmek yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına ve bir süre daha gerçekleştirilemeyeceğine, kısa sürede hayatının düzene gireceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş kimsenin elini öpmek maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, aile hayatında kendisini çok sevindirecek bazı gelişmeler yaşayacağına, aile bireyleri ile birlikte yapılacak bir işten alınterinin fazlasıyla karşılığını bulacağına rivayet eder.

Rüyada ölü kimseyi öpmek elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, kazancını arttırıp mal ve mülk sahibi olacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine delalet eder.

Rüyada ölü kimsenin elini tutmak el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, rüya sahibinin Allah katında muhterem biri olduğuna, umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölünün eline öpmek uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir ölünün elini öpmek kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölü akrabanın elini öpmek zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, hayır getirecek ve iş dünyasında sarsılmaz bir yer edinilmesine katkı sağlayacak kişiler ile ortak olunacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments