Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kimseyi ölü görmek

Rüyada bir kimseyi ölü görmek

Rüyada bir kimseyi ölü görmek iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yüksek mertebeye geleceğine, ağız tadının kaçacağına, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, mesleğinde uzmanlaşacağına, önemli ve ciddi işler yapacağına, çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına, rüyayı gören kişinin suskunlaşacağına işaret eder.

Rüyada bir kimseyi ölü gördüyseniz:

  • Bir süredir görmediğiniz bir dostunuz sizi arayıp çok önemli bilgiler verebilir.

Rüyada ölü kimseden para almak çok iyi paralar kazanılacağına, çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve zengin olacağına, elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölü bir kimseden para almak ailesinde gerginlikler yaşanacağına, yaptığı bir hatadan dolayı özür dilemek zorunda kalacağına, ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine alamet eder.

Rüyada ölü bir kimseyi görmek etrafındaki insanlara Allah rızası için çok büyük yardımlarda bulunacağına, bir türlü istediği gibi bir yuva kuramamanın eksikliğini hissederek üzüntü çekeceğine, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine delalettir.

Rüyada ölü kimseden hediye almak şansının da yaver gitmesi ile kısa zamanda kendi işinin başına geçeceğine, hayal kırıklığı ve kalp kırıklığı yaşanacağına, aile hayatında huzuru yakalayacağına işarettir.

Rüyada ölü kimseyi öpmek hoşgörülü biri olunacağına, büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine ve hayırlı bir kısmet ile karşılaşacağına, başarıdan başarıya koşacağına ve üstüne aldığı her işi layığıyla yerine getireceğine rivayet eder.

Rüyada ölü kimseyi diri görmek Allah katında günahlarının affolacağına, muradının gerçekleşeceğine, işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, bu sayede ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, keyfe ve neşeye kavuşacağına işaret eder.

Rüyada ölü bir kimse görmek çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına, başarıya giden yollarının açılacağına, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine, değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken rüya sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada ölü kimsenin elini öpmek aralarındaki iyi geçimin ve koyu muhabbettin bozulacağına, sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments