Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölen kimsenin elini öpmek

Rüyada ölen kimsenin elini öpmek

Rüyada ölen kimsenin elini öpmek başarılarının artacağına, makamının yükseleceğine, anne babayla tatsızlık yaşanacağına, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, esir olanların özgürlüğüne kavuşacağına, çok hayırlı ve kazançlı çalışmalar yapacağına, çok huzurlu ve güzel bir yuvaya sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada ölen kimsenin elini öpmek gördüyseniz:

  • Ani bir kararla faydali işbirliklerine gidebilirsiniz.

Rüyada ölen kimsenin elini öpmek gönül işlerinin hareketleneceğine, çok büyük kazançlar getireceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, işinin gücünün hep rast gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş kimsenin elini öpmek rüyayı gören kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, hayatının düzene gireceğine, yaşadığı sürece insanlığa hizmet etmek için her türlü fırsatı değerlendireceğine, hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına yorulur.

Rüyada ölü kimsenin elini öpmek hayallerinin, isteklerinin, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, devlet kapısında uzun zamandır çözülemeyen bir işinizin çözüleceğine, özel yaşamında da beklenmedik iyi gelişmeler sayesinde yalnızlıktan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölen bir kimseyi öpmek hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine, en çetin zorlukların aşılacağına, kötü haberler alacağına yorulur.

Rüyada ölmüş kimseyi öpmek maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine inanılır.

Rüyada ölü kimseyi öpmek işlerinin açılacağına, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, gidilecek yönün belirleneceğine inanılır.

Rüyada ölü kimsenin elini tutmak büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, hayatının iyileşeceğine delalet eder.

Rüyada ölü yakınının elini öpmek saç stilini ve giyim kuşamını değiştireceğine, sağlığının bozulmayacağına, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments