Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş kimsenin elini öpmek

Rüyada ölmüş kimsenin elini öpmek

Rüyada ölmüş kimsenin elini öpmek kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına, ferahlayacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, aynı zamanda önemli yol ayrımlarına gelindiğine ve seçimler yapılacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, maddi gücünün artacağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, azmi ve inancı sayesinde her türlü zorluğun altından aslanlar gibi çıkacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş kimsenin elini öpmek gördüyseniz:

  • Bazı olaylar tam olarak açığa çıkmadan harekete geçmemenizde fayda var.

Rüyada ölen kimsenin elini öpmek eskisi gibi keyifle istediğini yiyip, içebileceğine, işlerin rast gideceğine, ticaretin açılacağına, el üstünde tutulacağına, büyük bir ilgi ve değer göreceğine inanılır.

Rüyada ölmüş kimsenin elini öpmek büyük bir kazadan kıl payı kurtulmaya, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, açık renkli yılanlar ise karşınızdakini fazla etkilemeyeceğine, yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölü kimsenin elini öpmek yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine ve strese girmesine neden olacağına, kötü durumlara düşeceğine, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine işarettir.

Rüyada ölen bir kimseyi öpmek yaradanın bu şansı kendisine vereceğine ve kişinin aynı zamanda onun pek çok lütufları ile karşılaşacağına, hatalı yollara sapılacağına, yaşanacak olaylardan ötürü çok gereksiz ve kötü insanlar ile muhatap olmasından ve karşı karşıya gelmesinden ötürü çok büyük bir sıkıntıya gireceğine alamet eder.

Rüyada ölü kimseyi öpmek karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, bu kimseler sayesinde yaşamına heyecan, renk ve eğlence geleceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, üzüntülerinden kurtulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, mutluluğun aileye geri döneceğine, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına ve bu nedenle de gerek maddi gerekse manevi anlamda zarara uğrayıp çok kötü günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş kimseyi öpmek aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, yol göstereceğine, zora giren işlerin hayra çıkacağı, ele geçen kazancın günden güne artacağına işarettir.

Rüyada ölü kimsenin elini tutmak kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, yoksul kimselere hayırlarla dolu iyiliklerde bulunulacağına, ticarette şansının yaver gideceğine işaret eder.

Rüyada ölünün eli öpmek endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına, her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments