Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş kimseyi öpmek

Rüyada ölmüş kimseyi öpmek

Rüyada ölmüş kimseyi öpmek gözlerinin mutluluktan parlayacağına, zarar etmeyeceğine, mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine bu sayede işinde hem muvaffak hem de mutlu olacağına, rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine ve hayırlı ve iyi bir kısmet ile çok güzel ve mutlu bir beraberliğe başlanıp çok ilham verici bir sevgi ve huzur içinde yaşanacağına, kendini beğenmiş ve biraz ters bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, işini kaybedeceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş kimseyi öpmek gördüyseniz:

  • Düşüncesiz veya plansız hareketler boşa kürek çekmek veya hata yapmak anlamına gelebilir.

Rüyada ölmüş kimsenin elini öpmek çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına, ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölü kimseyi öpmek maddi gücünün katlanacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine alamet eder.

Rüyada ölen kimsenin elini öpmek kem gözlü insanlardan uzak, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölü kimsenin elini öpmek hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına, bihaber olduğu konularla ilgili doğru ve kesin bilgilere ulaşacağına işarettir.

Rüyada ölmüş kimseyi öpmek kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve sorunlarının doğru bir şekilde çözülmesi ve istedikleri şeylere daha rahat bir şekilde hareket ederek kısa zamanda kavuşmaları için destek olacağına, yaşanacak olaylardan ötürü çok gereksiz ve kötü insanlar ile muhatap olmasından ve karşı karşıya gelmesinden ötürü çok büyük bir sıkıntıya gireceğine, paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölen bir kimseyi öpmek yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına alamet eder.

Rüyada düğünde kimsenin olmadığını görmek çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, asla pes etmeyeceği gibi herkese örnek bir vatandaş olarak yaşayacağına, kasasının ağırlaşacağına delalettir.

Rüyada ölmüş kimseyle konuşmak ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments