Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölen bir kimseyi öpmek

Rüyada ölen bir kimseyi öpmek

Rüyada ölen bir kimseyi öpmek dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, yanında başkalarını da çalıştıracak kadar işlerin iyi gideceğine, bazı kişiler tarafından çok kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, bolluk ve bereket geçireceğine, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına, hiçbir önemli ve ciddi sorunun kalmayacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına rivayet eder.

Rüyada ölen bir kimseyi öpmek gördüyseniz:

  • Kariyerinizi veya evinizi ilgilendiren düzenlemelerin gözden geçirilmesi gerekebilir ya da olayları fazlaca büyütebilirsiniz.

Rüyada ölen kimsenin elini öpmek yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, hayatınızdaki nankör bir kişinin varlığına ve bu kişinin sizi aldattığına yorulur.

Rüyada ölü kimseyi öpmek tartışmaların kavgaya döneceğine ve bu yüzden sevdiği ve değer verdiği birisi ile çok büyük bir ayrılık yaşayarak çok büyük bir üzüntü duyacağına, can bulacağına, zenginliğinin, konforunun artacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş kimseyi öpmek yapılan ortaklıkların bozulacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine, sonu hoş olmayacak bir yolculuğa, yöneticilik koltuğuna oturacağına tabir olunur.

Rüyada ölmüş kimsenin elini öpmek rüya sahibini olumsuz olarak etkileyeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölen bir kimseyi öpmek başarısının artacağına, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine, gelirinin bir kısmı ile geleceğine, ancak etrafındaki kişilerden birinin vereceği büyük destek sayesinde bu durumlardan kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada ölü kimsenin elini öpmek çok başarılı işler gerçekleştireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, koşulların her geçen gün düzeleceğine, nasibin bollaşacağına inanılır.

Rüyada ölü kimse tarafından öpülmek iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, hayırlı, helal ve bol rızka kavuşacağına, parasını ve işini kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir kimsenin saçını yolmak çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments