Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü kimseyi diri görmek

Rüyada ölü kimseyi diri görmek

Rüyada ölü kimseyi diri görmek mutlu günlerin yaşanacağına, bir defa kesişen yollarının da bir daha asla ayrılmayacağına, afiyette giden düzeninden olacağına, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine rivayet eder.

Rüyada ölü kimseyi diri gördüyseniz:

  • Yapabileceğiniz en iyi şey daha çabuk karar vermeye çalışmanızdır.

Rüyada ölü kimseyi diri görmek kendisini çalışmalarından ötürü kıskanan ve çekemeyen kişiler tarafından elini attığı işlerin baltalanacağına, yakın bir zaman içinde bir evlilik haberi alınacağına, çok büyük başarılara kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir kimseyi ölü görmek çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine, uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, sorunlarından kurtulacağına, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölü kimseyi öpmek geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine, tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, şansın kapanacağına işaret eder.

Rüyada ölü kimseyi görmek rakiplerin kazanılacak başarılar sayesinde yenilgiye uğratılacağına, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölü kimsenin kustuğunu görmek aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, aynı değişikliğin iş yaşamı dışındaki hayatında da olacağına, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına delalettir.

Rüyada ölü kimseden para almak yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, sevilen kişilerle çok başarılı bir ortaklık kurulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada ölü bir kimseyle konuşmak hayal kırıklığı yaşayacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, karı koca olarak oturup sorunun ne olduğunu konuşacaklarına, bu sayede aralarındaki problemlerin çözüleceğine, yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine alamet eder.

Rüyada ölü kimse tarafından öpülmek hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, sorunların ve engellerin biteceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments