Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü kimse tarafından öpülmek

Rüyada ölü kimse tarafından öpülmek

Rüyada ölü kimse tarafından öpülmek mutluluğun aileye geri döneceğine, eline geçecek fırsatların kıymetini bilemeyerek onları boşa harcayacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına, rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, yüzünün güleceğine ve tabiri caizse gözlerinin parıldayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölü kimse tarafından öpülmek gördüyseniz:

  • Duygusal yanılsamalar olayları yanlış değerlendirmenize neden olabilir.

Rüyada ölü kimse tarafından öpülmek ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, dertlerin biteceğine, gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına, yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine işarettir.

Rüyada bir kimse tarafından öpülmek işlerinde istediği kar marjına ulaşacağına, bir sebeple uzun bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına yorulur.

Rüyada bir kimse tarafından kaçırılmak etrafındaki kişilere de yardım edeceğine ve hayallerine kavuşacağına, zor zamanların geride kalacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, sağlık sorunun kalmayacağına yorulur.

Rüyada ölü kimseyi öpmek ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına rivayet eder.

Rüyada ölü bir kimse görmek rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada ölü kimsenin elini öpmek kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yönetici makamına geleceğine, çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına delalet eder.

Rüyada ölü bir kimseyi görmek huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, fakirleşeceğine, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına işarettir.

Rüyada ölü kimseyi diri görmek elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına ve sıkıntı çekeceğine, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların sona ereceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments