Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü bir kimseyi görmek

Rüyada ölü bir kimseyi görmek

Rüyada ölü bir kimseyi görmek verilen kararların iyi sonuçlar doğuracağına, konfor içinde yaşayacağına, yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına, endişelerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, onların müşküllerini çözüp rahatlamalarına olanak sağlayacağına yorulur.

Rüyada ölü bir kimseyi gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konularda çok sayıda alternatifiniz var.

Rüyada ölü kimsenin kustuğunu görmek gümüş ise Allah yolunda hayırlı işler yapılacağına, tutuklu olan kimselerin ise beraat alıp özgürlüğüne kavuşacağına, yeni bir makama sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölü kimse tarafından öpülmek maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına ve böylece çok isabetli bir atılım yaparak geleceği için doğru ve karlı bir yatırım yapabileceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına tabir olunur.

Rüyada ölü bir kimseden para almak içine düştüğü sorunları çözüme kavuşturacağına, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir kimseyi ölü görmek girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına ve çok üzüleceğine, işlerinin rast gideceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına işarettir.

Rüyada ölü kimseyi görmek kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına, çok büyük işlere adın yazdıracağına ve aile hayatında ve sosyal hayatında amaçlarına uygun insanlar ile hareket edeceğine, rüya sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine delalet eder.

Rüyada ölü kimseyi hamile görmek her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, hayatına güzellik, heyecan, eğlence ve renk geleceğine, yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine inanılır.

Rüyada ölü kimsenin elini öpmek sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, duyguların karşılık bulacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine, kazancın artmasına işaret eder.

Rüyada ölü bir kimse görmek çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments