Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü bir kimse görmek

Rüyada ölü bir kimse görmek

Rüyada ölü bir kimse görmek kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine, moral bozukluğu nedeni ile bir süreliğine her şeyi askıya alacağına, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, eğitim hayatında büyük atılımlar yapılacağına, alkış alacağına, bir sebeple uzak durması gerektiğine ve kendisini kötü olayların içinde huzursuz bir şekilde bulabileceğine, kişinin korkularından, endişelerinden kurtulacağına, kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine ve bu şekilde mutlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölü bir kimse gördüyseniz:

  • Karşı cinsle ilişkelerinizde sorunlar yaşayıp maddi konularda da bazı sıkışıklığınız olabilir.Sinirlerinize hakim olamayarak beklenmedik durumlarda, beklenmedik şeylere aşırı öfkelenebilirsiniz.

Rüyada ölü kimsenin elini tutmak evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, olumsuz haberler alacağına, üzüleceğine inanılır.

Rüyada ölü kimseden para almak yardım etmenin bir yaşam biçimi olacağına, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine, her şeyin ters gideceğine ve uzunca bir dönem rüyayı gören kişinin kendisini toparlayamayacağına tabir olunur.

Rüyada ölü kimseyi diri görmek el attığı her işten zararla çıkacağına ve aile hayatı ile ilgili çeşitli kavgalara girip kötü durumlara düşeceğine, çok büyük kazanç sağlanabilecek işlerin elden kaçırılacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine alamet eder.

Rüyada ölü bir kimseyle konuşmak hatalarını düzelteceğine, işlerin iyiye gideceğine ve sıkıntı çekilen bir dönemden ferahlığa çıkılacağına, büyük sorunların çözüme kavuşacağına delalettir.

Rüyada ölü kimseyi öpmek kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına, onun sayesinde kolaylık elde edeceğine delalet eder.

Rüyada bir kimseyi ölü görmek güzel günlere kavuşacağına, ekmeğinin bereketleneceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine rivayet eder.

Rüyada ölü kimse tarafından öpülmek aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, ferah bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada ölü bir kimseyi görmek uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, sorunlarını sevdiği kişilerden alacağı destek ile kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments