Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kimse tarafından kaçırılmak

Rüyada bir kimse tarafından kaçırılmak

Rüyada bir kimse tarafından kaçırılmak ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, faturaların biriktikçe birikeceğine, başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına, hiçbir eksiğinin olmayacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, kendi çıkarları uğruna sevdiği bir arkadaşı hakkında yalanlar söyleyeceğine işarettir.

Rüyada bir kimse tarafından kaçırılmak gördüyseniz:

  • Sağlık sorunlarının dışında, işinizle ilgili güzel bir gelişme olabilir.

Rüyada bir kimse tarafından kaçırılmak içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına alamet eder.

Rüyada bir kimse tarafından öpülmek büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, sevinç içinde karşılanacak ve kişinin ailesini de ilgilendirecek bir haber alınacağına inanılır.

Rüyada ölü kimse tarafından öpülmek bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına, iftiraya uğrayacağına, sürekli yeni sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgili tarafından kaçırıldığını görmek zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte daha önce el atmaya cesaret edemeyeceği bazı büyük ve yorucu çalışmalara imza atacağına, sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir kişi tarafından kaçırılmak kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine, kolaylığa kavuşacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine delalet eder.

Rüyada silahlı adamlar tarafından kaçırılmak her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine rivayet eder.

Rüyada tanımadığı biri tarafından kaçırılmak içinde bulunduğu imtihanı verip veremeyeceğine, şükredeceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, işindeki verimliliğin düşeceğine, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına alamet etmektedir.

Rüyada birileri tarafından kaçırılmak evini ve ailesini unutacağına, sorunlarının çözüleceğine, sağlık sorunlarının geçici olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments