Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kimse tarafından öpülmek

Rüyada bir kimse tarafından öpülmek

Rüyada bir kimse tarafından öpülmek maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, dinlenmek için zaman yaratılmazsa bir süre sonra vücudun iflas edeceğine, kısmetin açılacağına, işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine, sevdiği kişilerle arasının açılacağına, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, yalan söylemeye, yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir kimse tarafından öpülmek gördüyseniz:

  • Sizin için fazla önemi olmayan bir erkek çevrenizde fazlaca dolanarak bazı tekliflerde bulunabilir.

Rüyada bir kimse tarafından öpülmek sıkıntılarına ortak olacağına, hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, malını ve canını emniyete alacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölü kimse tarafından öpülmek cebinden parasının eksilmeyeceğine, kendisini kötü hissetmesine neden olan ı durumlardan kurtulacağına, elindeki imkânları en iyi şekilde değerlendirerek kendisine çok hayırlı bir kariyer oluşturacağına alamet eder.

Rüyada bir kimse tarafından kaçırılmak sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, olumsuz haberler alacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına yorulur.

Rüyada bir kimsenin namaz kıldığını görmek dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına, alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına işarettir.

Rüyada bir kimseye sarılmak zor durumların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine, başarıyı, kazancı, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş kimseyi ağlarken görmek ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, işlerin aksamaması için bazı adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada gelinlik giyen kimse görmek günü birlik kazanç elde edeceğine, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına, rüya sahibinin maddi anlamda tabir yerindeyse ne uzayacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü rüyayı gören kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına yorulur.

Rüyada kuran okuyan kimseyi görmek ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine, hayatının düzene gireceğine, maddi durumunun ve imkânlarının çok daha iyi olacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments