Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü kediye basmak

Rüyada ölü kediye basmak

Rüyada ölü kediye basmak yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, yeni işlere gireceğine, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına, sorunlarından kurtulacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, saygı duyulan ve kudretli bir insanla karşılaşacağınıza, zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, ruhsal olarak büyük bir motivasyona ulaşılacağına, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, halinin vaktinin iyi olacağına ve besmele çekerek atacağı yeni adımlarla muradına ereceğine inanılır.

Rüyada ölü kediye basmak gördüyseniz:

  • Eski bir tanıdık bir teklifle veya bir sorunun çözümüne yarayabilecek bir bilgiyle gelebilir.

Rüyada ölü kediye basmak istediği noktalara ulaşacağına, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına inanılır.

Rüyada kedinin üstüne basmak kazancınızın artacağına, işinize ve hanenize bereket geleceğine, tövbelerinin Allah’a ulaşacağına bu sayede sıkıntılarının, sorunlarının, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada kedi bokuna basmak yeni iş teklifleri alacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve uzun bir zamandan beri beklediği bir haberi yakında alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kediye basmak atılacak adımların boşa çıkacağına, işlerinin yolunda gideceğine, sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına rivayet eder.

Rüyada kedinin üzerine basmak birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, kazancını iki kat arttıracağına, sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Rüyada kedinin kuyruğuna basmak bazı kişiler ile iş ile ilgili ortaklıklar kurulacağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, karşısına kalbini çarptıracak, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına inanılır.

Rüyada kedi kuyruğuna basmak dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına, yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, ele güne muhtaç hallere geleceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına delalet eder.

Rüyada kedi pisliğine basmak gülen yüzünün solacağına ve evden çıkmaza hale geleceğine, işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments