Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kediye basmak

Rüyada kediye basmak

Rüyada kediye basmak zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, kısmetsizlik yaşayacağına, işlerinin hızlanacağına, iş dünyasında çok kötü ve zor zamanların yaşanacağına, çok büyük kazançlar sağlayacağına, yokluk ve fakirlik içinde olacağına, büyük parasal sorunların ve tartışmaların yaşanacağına, sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına işaret eder.

Rüyada kediye basmak gördüyseniz:

  • Çok fazla şeyle aynı anda ilgilenme çabası yorucu olacağı gibi, her yere yetişmeye çalışırken istediğiniz sonuçları almanız da zor olabilir.

Rüyada kedi bokuna basmak eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına, hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına tabir olunur.

Rüyada kediye basmak kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine, hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, ezilmeden, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölü kediye basmak itibar edineceğine, zarar etmeyeceğine, önünün açık olacağına, gelecekte yüzünün güleceğine alamet eder.

Rüyada kedi kuyruğuna basmak işlerinin açılacağına ve hayatının düzene gireceğine, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kedinin kuyruğuna basmak başarılar elde edileceğine, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, en büyük acılarının dineceğine alamet eder.

Rüyada kedinin üstüne basmak işinde yükseleceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, zor geçecek bir eğitim dönemi geçirileceğine ve beklenen sonuca ulaşılamayacağına rivayet eder.

Rüyada kedi pisliğine basmak zor zamanların, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, bir sebeple çok üzüntülü zamanlar geçireceğine, katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine delalettir.

Rüyada kedinin üzerine basmak iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına, çok sorunlu günler geçireceğine, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments