Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedinin üzerine basmak

Rüyada kedinin üzerine basmak

Rüyada kedinin üzerine basmak sevdiği insanlardan ihanet göreceğine, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine ve çok mutlu olacağına, şeref ve haysiyetin artacağına, sıkıntılarınızın bir müddet daha devam edeceğine, şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına, zevki sefa içinde olacağına, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, maddi olarak zarar edeceğine, sermaye kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kedinin üzerine basmak gördüyseniz:

  • Sizi aşağı çeken, engelleyen veya yavaşlatan durumları çözebilmek için elinizden geleni yapmanız gerekiyor.

Rüyada kedinin üstüne basmak dış etkenlerden kaynaklanan durumlar yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, hayır işleri yapacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kedi kuyruğuna basmak onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına, onların bir dediğini iki etmeyeceğine, Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine tabir olunur.

Rüyada ölü kediye basmak yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına ama bu sorunun kısa süreli olacağına ve daha sonra işin düzgün bir şekilde ilerleyeceğine, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kedinin üzerine basmak arkasından iyi anılan kişi olacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına rivayet eder.

Rüyada kediye basmak bereketli bir döneme girileceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada kedi bokuna basmak az da olsa bir kazanç elde edeceğine ancak işin stresinden ve sıkıntısından kaçınacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, prestij kaybı yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kedinin kuyruğuna basmak refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine ve bunun bedelini de fakirliğe ve yokluğa düşerek ödemek zorunda kalacağına, kendisini kıskanan ve yaptığı işleri kötüleyen insanlara karşı çok büyük bir başarı kazanacağına, işlerinin hemen hallolacağına yorulur.

Rüyada kedi pisliğine basmak işyerinde çizdiği başarılı tablo sayesinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, sorunların çözüleceğine, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına, ailesini ve kendisini korumak için her zamankinden daha dikkatli olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments