Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü kanarya görmek

Rüyada ölü kanarya görmek

Rüyada ölü kanarya görmek sıkıntılarının geçeceğine, zorluklarının kalmayacağına, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına, çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine, her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine, işlerinin açılacağına, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, şansının ve bahtının açılacağına, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine, kul hakkına girmeyeceğine, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına alamet eder.

Rüyada ölü kanarya gördüyseniz:

  • Yaşantınızda önemli değişiklikler yapmak, düzeninizi değiştirmek için büyük istekler duymanız mümkün.

Rüyada ölü kanarya görmek daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, hayal ettiği şeylere göstereceği azim sayesinde kısa sürede ulaşacağına, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına yorulmaktadır.

Rüyada öten kanarya görmek ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine işaret eder.

Rüyada kanarya yavrusu görmek Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine, kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, imkanlarının artacağına, kişinin her yere yetişmekte zorlanacağına delalet eder.

Rüyada iki kanarya görmek zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine, sıkıntılarından arınacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına tabir olunur.

Rüyada renkli kanarya görmek ağız tadına, neşeye, huzura ve sıhhate kavuşacağına, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, büyük bir sorun yüzünden ertelenmiş olan hayallerin gerçekleştirileceğine yorulur.

Rüyada sarı kanarya yakalamak çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına, maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, ortaya çıkan sıkıntılardan kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada yavru kanarya görmek hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, alacaklarını tahsil edeceğine delalettir.

Rüyada kanarya kuşu görmek ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, hane halkının başına çok vahim bir olay geleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments