Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada renkli kanarya görmek

Rüyada renkli kanarya görmek

Rüyada renkli kanarya görmek rakiplerin her konuda fark atacağına, mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine, geçmişi unutup geleceğine, zengin için yoksulluğa, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, iflas edeceğine, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine, herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına ve kendisi gibi insanlara destek vereceğine rivayet eder.

Rüyada renkli kanarya gördüyseniz:

  • Bir ilişkinizi gereksiz yere bitirebilir ya da yanlış değerlerıdirebilirsiniz.

Rüyada renkli kanarya görmek gelirinin azalacağına, evleneceğinize, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük başarılara imza atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz kanarya görmek sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına, kötülüklerden uzak olacağına işarettir.

Rüyada siyah kanarya görmek ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına, aile hayatında sürekli tartışmaların olacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kanarya yavrusu görmek çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, maddi olarak çok sıkıntı çekeceği ve çok üzüleceği bir döneme girdiğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada iki kanarya görmek kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, eşinden ve çocuklarından saygısızlık ya da nankörlük görmeyeceğine, helal ve alın teri dökülerek kazanılmış para yorulmaktadır.

Rüyada muhabbet kuşu ve kanarya görmek çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, sektöründe rakip tanımayacak kadar güçlü hale geleceğine işarettir.

Rüyada sarı kanarya görmek sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına, gelecekte kişinin insanlığa faydalı işlerde çalışacağına yorulur.

Rüyada kanarya öldürmek kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments