Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü cesedi görmek

Rüyada ölü cesedi görmek

Rüyada ölü cesedi görmek düşmanını dost, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına, kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, ömür boyu devam edeceğine, zor durumlara düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada ölü cesedi gördüyseniz:

  • Konu her ne olursa olsun elinizden geleni yapmanızda fayda var.

Rüyada ölü birinin cesedini görmek kararlı ve isabetli adımlarının yüzünü güldürecek sonuçlar vereceğine, şerefe ve izzete, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölü ceseti görmek ekmeğin ve paranın da artacağına, istediği evde oturacağına, para sıkıntısı çekmeden, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölü cesedi görmek işlerin açılacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, yeni bir işe girileceğine, sevdiği kişilerden biri tarafından büyük bir ihanete uğrayacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına delalet eder.

Rüyada ölü kadın cesedi görmek sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağı bazı zamanlar geçireceğine, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına işarettir.

Rüyada ölmüş babanın cesedini görmek günbegün kötüleşeceğine, şansının yaver gideceğine, çok büyük bir sabır göstererek ve azimle çalışarak çok iyi çalışmalar ortaya koyacağına işaret etmektedir.

Rüyada yakınının cesedini görmek daha fazla para kazanacağına, hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına işarettir.

Rüyada cesede dokunmak yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına, dertlerin biteceğine, mevki makam sahibi olunacağına işaret eder.

Rüyada cesetin yakıldığını görmek eğlenceli günlere kavuşacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments