Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü birinin cesedini görmek

Rüyada ölü birinin cesedini görmek

Rüyada ölü birinin cesedini görmek borçsuz, maddi sorunlar olmadan, zengin bir hayata sahip olunacağına, kurulu düzenin yıkılacağına, yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine, kişinin elini attığı her işten alnının akı ve büyük zaferlerle çıkacağına, daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına işarettir.

Rüyada ölü birinin cesedini gördüyseniz:

  • Göreceksiniz spordan sonra her şeyi farklı bir şekilde değerlendireceksiniz.

Rüyada ölü cesedi görmek çok büyük kişiler ile çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakında çok büyük kazançlar elde edecek bir çalışmanın temellerinin atılacağına, kıdem atlayacağına, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölü birinin cesedini görmek mali anlamdaki sorunlarını aşacağına, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına inanılır.

Rüyada ölü ceseti görmek zorlukların ve çilelerin azalacağına, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada ölü kadın cesedi görmek hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine, sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, rüya sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, geçim derdinin biteceğine inanılır.

Rüyada cesed görmek sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine, sıhhat kazanacağına, çok büyük başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kadın cesedi taşımak içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada denizde kadın cesedi görmek çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, onlardan medet umacağına, onlarla gönül birliği edeceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, komşularla ters düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş cesetler görmek ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine, elindekileri de alıp götüreceğine, kısmet kapılarının hiç kapanmayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments