Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü insanın elini öpmek

Rüyada ölü insanın elini öpmek

Rüyada ölü insanın elini öpmek bencillikten uzak bu yaşamda sıkıntı çekmeden ve dara düşmeden yaşayacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, çok kötü günler yaşayacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, onu alkışlayacağına, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine, hayal ettiklerini yaşama şansı vereceğine, yeni bir araba satın alınacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, yeni bir eve taşınacağına alamet eder.

Rüyada ölü insanın elini öpmek gördüyseniz:

  • Aşırılıklardan kaçınılmaması durumunda maddi, duygusal veya fiziksel sorunlar söz konusu olabilir.

Rüyada ölü insanın elini öpmek gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, patlama noktasına geleceğine ve tabiri caizse sinirlerinin yay gibi gerildiği bir anda da isyan ederek içindeki herşeyi söyleyerek rahat etmeye çalışacağına alamet eder.

Rüyada ölü bir insanın elini öpmek Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, uzak bir yola gidileceğine ve üzüntü verici bir olay yaşanacağına, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına işarettir.

Rüyada ölmüş bir insanın elini öpmek onların mutlu haberlerini alacağına, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, kendi işinin sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada ölen insanın elini öpmek kısa süre önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine, daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına alamet etmektedir.

Rüyada yaşlı bir insanın elini öpmek eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, unutulan bir sorunun başa bela olacağına, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına alamet eder.

Rüyada ölen bir insanın elini öpmek sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına tabir olunur.

Rüyada ölmüş insanların elini öpmek kaçırılan fırsatların tekrar elde edileceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine ve hayırlı bir yola çıkılacağına, heveslerin söneceğine alamet eder.

Rüyada yaşlı insanların elini öpmek yeterince deneyimi olmayan bir iş konusunda yardım istediği bir kişinin verdiği sözü tutmayacağına, endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments