Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü bir insanın elini öpmek

Rüyada ölü bir insanın elini öpmek

Rüyada ölü bir insanın elini öpmek zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, bu kötü durumların üst üste gelmesi sebebiyle çok büyük bir vicdan muhasebesine gidileceğine, iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, hayır getirecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, kardeşlerden birinin desteğinin alınacağına, sağlık sorunları yaşayan bir akrabanın maddi ve manevi olarak yanında olunacağına, insanların nazarında komik duruma düşeceğini ve onurunun zedelenmesi nedeniyle uzun süre sosyal ortamlardan uzaklaşıp, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına ve böylece çok isabetli bir atılım yaparak geleceği için doğru ve karlı bir yatırım yapabileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölü bir insanın elini öpmek gördüyseniz:

  • Kelimelerinizi dikkatli seçmelisiniz.

Rüyada ölü insanın elini öpmek çok yüksek mevkilerde bulunacağına, insanlara karşı güveninin sarsılacağına, iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölü bir insanın elini öpmek eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına işaret eder.

Rüyada ölmüş insanın elini öpmek içindeki sıkıntıların gideceğine, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, anne baba hayır dualarının alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada yaşlı bir insanın elini öpmek attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, moralinin, keyfinin kaçacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, boş kuruntularla uğraşacağına, stresli bir ortama gireceğine inanılır.

Rüyada ölen insanın elini öpmek ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine, şansının yaver gideceğine, kısmetlerinin her daim açık olacağına, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine inanılır.

Rüyada ölen bir insanın elini öpmek eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına işarettir.

Rüyada ölmüş insanların elini öpmek işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, özgüveninde artış yaşanacağına, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına alamet eder.

Rüyada yaşlı insanların elini öpmek güzel günlere kavuşacağına, dertlerinden kurtulacağına, problemlerin sorunsuz şekilde çözüleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments