Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölen insanın elini öpmek

Rüyada ölen insanın elini öpmek

Rüyada ölen insanın elini öpmek kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine, şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına, rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine, başarıya giden yollarının açılacağına, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, yapılan hataların yakında telafi edileceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına inanılır.

Rüyada ölen insanın elini öpmek gördüyseniz:

  • Dekoratif değişiklikler yapabilir veya taşınabilirsiniz.

Rüyada ölen insanın elini öpmek kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine, sıkıntılı bir dönemin ardından çok kazanç elde edeceği bir döneme gireceğine, çalışma bittiğinde hem gören ve bilen herkesi çok şaşırtacağına tabir olunur.

Rüyada ölmüş insanların elini öpmek anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına, işlerini yoluna sokmaya çalışırken daha kötü bir duruma düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölü bir insanın elini öpmek her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine, kazancın gittikçe artacağına, güzellikler ve hoşluklarla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölen bir insanın elini öpmek maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, atılan adımların zarar getireceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada yaşlı bir insanın elini öpmek gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine, hanesine bolluk geleceğine, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine delalettir.

Rüyada ölmüş bir insanın elini öpmek daha fazla dünya malı sahibi olacağına, ailede rızık yokluğuna düşeceğine, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada ölmüş insanın elini öpmek birçok iş fırsatı yakalanacağına, bazı zevklerinden geri kalacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine, günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yaşlı insanların elini öpmek kimseyle küs olmadan, kırgınlıkları unutarak yola devam edileceğine ve kendi kararlarının arkasında durup, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına, hayatına aydınlık ve güzel günlerin geleceğine, kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, başarılı olacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments