Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölen bir insanın elini öpmek

Rüyada ölen bir insanın elini öpmek

Rüyada ölen bir insanın elini öpmek işlerinizin bir süre güzel gideceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına, istenmeyen olayların olacağına, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, geçmişi unutup geleceğine, zorlukların yaşanacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine işarettir.

Rüyada ölen bir insanın elini öpmek gördüyseniz:

  • Olaylara genç yaklaşımınız ileride size yardım edebilecek kişilerin dikkatini çekmenizi sağlayabilir.

Rüyada ölü bir insanın elini öpmek özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada yaşlı insanların elini öpmek bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına, kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, işinin yoluna gireceğine, hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına ve elinde kalan parayla girdiği bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine yorulur.

Rüyada ölmüş insanın elini öpmek ömür boyu başarılı olacağına, kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, maddi gücünün azalacağına tabir olunur.

Rüyada ölmüş bir insanın elini öpmek atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine, ahireti unutup dünyaya yaklaşmaya, hem işinde başarılı olacağına inanılır.

Rüyada yaşlı bir insanın elini öpmek insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına, halinin iyi olduğuna, meslek hayatının da başarılarla geçeceğine inanılır.

Rüyada ölen insanın elini öpmek işe gösterilen ilginin artacağına, hayatının bu sayede güzelleşeceğine, iş için gurbete gidileceğine alamet eder.

Rüyada ölmüş insanların elini öpmek herkesi doğru yola çağıracağına, yaşayacağı bir rahatsızlığın kısa sürede biteceğine ve daha mutlu olacağına, dileklerin kabul olacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine işarettir.

Rüyada ölen bir insanın elini öpmek tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, artık daha dikkatli davranacağına, oldukça büyük bir tehlike geçireceğinize işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments